Waarvoor kan je bij mij terecht?

Child and Therapist

Intakegesprek

Aan de hand van gesprekken gaan we verkennen waar jij tegenaanloopt. Als je er zelf niet meer uitkomt kan het een goed idee zijn om hier samen bij stil te staan. In een eerste verkennend gesprek met jou of je ouders zoeken we uit waar jij nood aan hebt. Vervolgens stippelen we uit hoe we daarmee aan de slag gaan. Hiermee starten we ieder begeleidingstraject, om zo goed mogelijk op jouw vraag af te stemmen.

Individuele begeleiding

Tijdens de sessies die volgen gaan we dieper in op jouw hulpvraag. Dit kan op verschillende manieren (bijvoorbeeld door gesprek, door oefeningen, met spelmateriaal, …) afhankelijk van het thema waar jij mee komt. Aan de hand van individuele begeleiding gaan we samen aan het werk. Dit kan zowel in de praktijkruimte plaatsvinden als via online kanalen zoals Skype of Zoom.

Smiling African American teenage girl si
Buitenshuis begeleiding

Psychodiagnostisch onderzoek

Soms kan het zijn dat jouw hulpvraag vereist om dieper in te gaan op enkele achterliggende eigenschappen. Door middel van een psychodiagnostisch onderzoek gaan we exploreren wat die eigenschappen voor jou kunnen zijn.

Ouderbegeleiding

Wanneer je het als ouder even niet meer weet of baat hebt bij ondersteuning, kan je hiervoor eveneens bij mij terecht. Omdat je als (plus)ouder je kind het beste kent, zoeken we samen naar handvatten om ouders en kinderen zo goed mogelijk op weg te helpen.

Parents and Daughter
Relatietherapie

Gezinsbegeleiding

Is het voor jouw gezin herkenbaar dat jullie tegen heel wat uitdagingen aan botsen, en komen jullie er samen niet uit? Dan kunnen jullie baat hebben bij een begeleiding waarbij het hele gezin betrokken wordt. We kijken naar mogelijkheden om weer samen te spreken, om de verbinding tussen de gezinsleden te versterken.